Lejligheden

Ferielejligheden, som er en del af Hahnenklee Feriepark, ligger i kurbyen Hahnenklee i den nordlige del af Harzen. Kun 4 timer fra den danske grænse og kun 15 km. fra Goslar. Lejligheden er på 40 kvm + altan og er indrettet med 5 sovepladser. Den ligger på 7. etage og har derfor en fantastisk udsigt over skov og bjerge. Der er elevator og bagagevogne, så det er let at komme til og fra lejligheden med sin bagage. Gratis parkering lige ved døren.

Lejligheden indeholder entré, badeværelse, stue med fjernsyn, kabeltv og DVD, Gratis Wifi, køkken med komfur, ovn, køl/frys, mikroovn m.m., 2 soverum (et med en 3/4 seng samt et med en køjeseng og en enkelt seng). Altan med bord og stole. Til de mindste er der også en weekendseng samt en handy-sitt.

I Hahnenklee Feriepark er der en stor legeplads, tarzanbane samt udendørs fitness, bordtennis og minigolf. Der er mulighed for svømmehal og friluftsbad i Goslar. Desuden ligger der et flot badeland i nabobyen Osterode ca. 20 km. fra Hahnenklee. I gåafstand fra lejligheden er der desuden en stor badesø med græsarealer, badebro, udlejning af vandcykler samt café.

Hahnenklee er en hyggelig lille by der ligger på en solrig højslette ca. 600 m over havet. Byen er kendt for sit sunde klima og mange vandrestier samt fantastiske terræn til mountain bike. I byen kan man tage med svævebanen til toppen af Bocksbjerg som er 726 m – herfra kan man vælge en af de mange vandreruter. I 2012 åbnede en bobbane “BocksBergBob”, det er en 1.250 m. lang bobslædebane – Nordeuropas længste. Den starter ved bjergstationen for svævebanen til Bocksberg. Bobslæden kører på skinner og der er naturligvis masser af bump og skarpe sving undervejs. På toppen af Bocksberg er der også mange andre muligheder bl.a. udspringstårn, trampoliner, legeplads og bocksbergcarts.

Om vinterne er Bocksbjerg et skisportsted med fem alpine pister og en 1.500 m. lang kælkebakke. Desuden er der 13 km langrendløjper. Hahnenklee er også kendt for at have Tysklands eneste stavkirke Gustav-Adolf-Stabkirche, som i dag er byens vartegn. I byen findes forskellige butikker og restauranter – alle i gåafstand fra lejligheden.